Anna-lehden mieluisa tilaajalahja

Sain upean tilaajalahjan, kun tilasin Anna-lehden. Tai oikeastaan sen tilaajalahjan olisi saanut minkä vaan lehden kylkeen, mikä olisi maksanut enemmän kuin 15 euroa. Sain Annan nyt puoleksi vuodeksi ja kaiken lisäksi sain vielä matkalahjakortin Turkkiin syksylle!! Mulle ja vaimolle! Matkasta jää maksettavaksi alle kaksisataa euroa per nuppi ja kuitenkin matkan kesto on viikon! Kannattaa katsoa ja hyödyntää tuo tarjous.

matka-turkkiin-lahjaksi

Lehtien tilaajalahjat on muutenkin melko koukuttavia, aika usein tulee selailtua lehtiä ihan tilaajalahjoittain, ainakin Lehti-tarjoukset.com sivuilla tämä onnistuu.

Lehtitilauksiin liittyvät tilaajalahjat ovat nykyään yleisiä ja vaikuttavat monen ostopäätökseen. Sekä lehtiin että tilaajalahjoihin kannattaa tutustua ajan kanssa, eikä tärkeää päätöstä tule tehdä hätiköiden, vaikkei elämää suuremmasta asiasta olekaan kyse. On hyvä, jos lehti on jo ennestään tuttu ja mieluinen. Näin heräteostoksia ei pääse syntymään. Tilaajalahjat voivat liittyä joko kesto- tai määräaikaisiin tilauksiin. Kestotilaus jatkuu automaattisesti, kunnes tilaaja irtisanoo tilauksensa tai muuttaa sen määräaikaiseksi. Määräaikaiset tilaukset taas päättyvät automaattisesti asiakkaan saatua sovitun määrän lehtiä.

Eri lehdillä on erilaisia tilaajalahjoja. Tilaajalahjat vaihtelevat myös tilauksittain. Tilaajalahja voi olla esimerkiksi laukku, koru, lompakko, kosmetiikkaa tai jopa kävelysauvat. Vain mielikuvitus on rajana tilaajalahjoissa, ja ne onkin kohdennettu niin, että kunkin lehden kohderyhmälle tarjotaan tietynlaisia tilaajalahjoja. Meikit luonnollisesti vetoavat nuoriin naisiin, veitset kotikokkiin ja sykemittari kuntoilusta kiinnostuneeseen.

Miten tilaajalahjan saa?

Lehtitilauksen mukana saa nykyään usein jonkin mukavan tilaajalahjan. Lahjat ovat usein jopa itse lehtiä arvokkaampia. Lehtitilaus kannattaakin ehdottomasti tehdä, jos tietty lehti kiinnostaa ja tilaajalahja on hyvä. Monet lehdet muistavat vakituisia tilaajiaan myös pienillä lahjoilla ympäri vuotta. Kestotilaajat ovat automaattisesti mukana säännöllisissä arvonnoissa, joissa voi voittaa erilaisia tuotteita, matkan tai rahaa. Lehtitilaus on siis kannattava monessakin mielessä, jos pitää lehtien lukemisesta. Kestotilaaja kun pääsee halvemmalla, koska lehti tulee kotiin kannettuna irtonumeroa edullisemmin.

Lehtitilauksen avulla voi helposti ilahduttaa ystävää tai perheenjäsentä tilaamalla lehden lahjaksi. Kannattaa kuitenkin huomata, että tiettyjen palveluntarjoajien nettisivuilla tehty lehtitilaus toimitetaan vain kotimaahan. Ulkomaille lehti on tilattava asiakaspalvelun kautta. Tilaajalahjan saa joissain tapauksissa vain kotimaahan toimitettaviin tilauksiin.

Lehtitilaus on mukava ja oiva tapa löytää mielenkiintoinen lehti ja saada kylkiäisenä jotain muutakin mukavaa. Jos tietää pitävänsä jostakin lehdestä ja vielä tilaajalahjakin on mieluinen, se kannattaa toki tilata. Monet eivät pidä siitä, että puhelinmyyjät soittelevat ja tyrkyttävät tarjouksiaan. Onkin totta, että tilauspäätöksen teko vaatii rauhallisen tilanteen ja oikean hetken. Jos ei jaksa kuunnella puhelinmyyjiä, netistä löytyy monia eri tahoja, jotka mainostavat erilaisia lehtiä, niihin liittyviä tarjouksia ja tarjouksen mukana tulevaa hienoa tilaajalahjaa.

Apua netistä tilaajalahjan valinnassa

Netin ihmeellisestä maailmasta voi nykyään löytää vaikka mitä mielenkiintoista. Netistä löytyy jopa palveluja, jotka ovat listanneet erilaisia lehtiä ja niihin liittyviä tilaajalahjoja. Mukana on paljon erilaisia lehtiä aina viikko- ja naistenlehdistä harrastelehtiin saakka. Palveluissa on listattu tarjouksia lehdittäin, tarjouksittain, hintaryhmittäin ja uutuusjärjestyksessä. Lisäksi voi tarkastella kaikkia mahdollisia tarjouksia valiten joko uusimmat tai parhaimmat tarjoukset ensin. Sivustolla saattaa olla listattuna myös esimerkiksi Top 20 -tarjoukset. Klikkaamalla tiettyä lehtitarjousta saa näkyviin tarjouksen tarkemmat tiedot, joista käy ilmi muun muassa tutustumistarjouksen esittely, tarjouksen tarkka hinta ja tilaajalahjan esittely. Tilauksen voi tehdä helposti vain yhdellä klikkauksella. Lisäksi tarjouksen voi arvioida ja antaa sille tietyn määrän tähtiä. Tällaiset palvelut ovat suureksi hyödyksi sekä niiden tarjoajalle että tilaajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 1 =