Tarjouksia joka lajia

Success at top of mountain

Minun blogini nimi on ehkä aika erikoinen, siitä ei heti hahmota mitä blogini tulee käsittelemään. Laitoin sen tarkoituksella tuollaiseksi ympäripyöreäksi että saan tehdä tästä blogista millaisen haluan. Enimmäkseen varmaan tulen pitämään tätä peruslifestyleblogina, aika tylsänä sellaisena, enemmänkin päiväkirjana itselle kuin kenellekään muulle. Toiseksi haluan tunkea tänne juttuja mun omista harrastuksistani kuten shoppailusta ja erityisesti nettishoppailusta, johon liittyvät olennaisesti tarjousten ja alennusten hakeminen.

En siis osta netistä mitään ilman tarjouksia. Esimerkiksi lehtiä en tilaa koskaan oikealla hinnalla vaan aina niissä pitää olla joku tarjous päällä. Se tarjous on se juttu joka mua houkuttaa. Ehkä aika tyhmää mutta mää nyt satun olemaan tällainen, välillä vähän tyhmä. Välillä tuntuu, että mun koko elämä on yhtä tarjousta, kun jään niiden tarjousten hakemiseen oikeasti koukkuun ja mietin vain, että enkö oikeasti tarttisi tätä ja tätä tavaraa tai tuota ja tuota lehteä, kun nuo kerran noin edullisesti nyt irtoaisi…

No tuo on minun pieni typerä heikkouteni jota ehkä haluan nimettömänä jakaa täällä blogissa. En siis aio kertoa sen enempää itsestäni koska tuo tarjouskoukku on mun mielestä kuitenkin niin nolo juttu, että häpeän sitä enkä halua siitä julkisesti puhua. Luulen, että tää blogin pitäminen ja täällä noista asioista puhuminen vois kuitenkin ehkä vähän auttaa mua ja kenties te hyvät lukijat voitte jakaa minun kanssani samankaltaisia kokemuksia ja kertoa minulle vinkkejä kuinka tuosta hommasta tai ainakin häpeästä pääsisi eroon. Mitä se toisaalta kenellekään kuuluu jos mää oon vähän koukussa erilaisiin tarjouksiin ja alennuksiin.

Tää on elämää. Huoh. Mun mies tahtoo  myös melko paljon moittia mua tuosta hommasta, siksi en kehtaa hänellekään puhua siitä kuinka paljon ajattelen tavaraa, kuluttamista ja ostamista sekä tietysti sitä kuinka saisin ne halvalla. Käytän melko paljon myös aikaa netissä tarjouksia selaillessa ja alennuskoodeja etsiessä. Työajastakin tahtoo joskus luiskahtaa luvattoman paljon tuohon, onneksi minulla ei ole pomoa vaan olen yrittäjänä itse itseni pomo. Silloin saa vain sitten soimata itse itseään että tuhlaa kallista työaikaa tuollaiseen. Tosiasiassa jos lähtisin laskemaan että paljonko häviä työajassa ja paljonko säästän alennuksissa, niin todennäköisesti ne tavarat ja lehdet tulisivat melko kalliiksi…

Nyt kun tässä kirjoittelen aivan vapaasti, annan ajatusten ihan vapaasti tulla, huomaan, että tämä juttu onkin minulle ehkä isompi ongelma kuin olen koskaan myöntänyt. Tämähän on suorastaan luiskahtanut pakkomielteen puolelle ja aiheuttaa minulle enemmän ahdistusta kuin iloa. Mitä siis tehdä?!?

Auttakaa minua tässä asiassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

36 − 29 =